Deze vraag wordt mij veel gesteld.

Ik denk zelf dat de € 1.500,00 en de € 2.000,00 sets de beste sets zijn om mee te starten. Een set bestaat uit een cello met strijkstok en hoes.

De € 1.500,00 cello set is een mooie roodbruine cello van Rudolph en is splinternieuw. Het is een leuke cello waar door mijn vioolbouwer een goed Wittner staartstuk op is gezet en de snaren zijn door mij vervangen door Thomastik Alphayue snaren. Dat is belangrijk voor een goede grip en goed geluid. De standaard snaren die op de cello zitten wanneer ik hem inkoop zijn verschrikkelijk; die gaan meteen weg.

Ook heb ik aan deze cello set een nette cellostok toegevoegd en er zit een keurige rode Boston hoes omheen. Deze set staat voor een waarde van € 1.500,00 en huur je voor € 30,00 per maand.

Ben je geen leerling van mij, dan gaat de verhuur in termijnen van drie maanden.  Wil je een weer net mooiere, fijnere cello overweeg dan de cello set van € 2.000,00 welke je huurt voor € 40,00 per maand.

Iedere vijfhonderd euro verschil in prijs van de totale set ga je voelen en horen. Jij kiest de set, en dan leg ik de cello klaar, afhankelijk van wat ik op voorraad heb.

Scarlett Artsverhuur van cellos

Hartelijke groet,

Scarlett

info@celloverhuur.nl | 06 - 1818 9005