Verhuur van unieke
oude en nieuwe cello’s
in Amsterdam en
Velp, Gelderland.

De ‘Paris Andante’ cello, een hele mooie middenklasse cello in 4/4e en 7/8e maat te kiezen.

De leuke Rudolph cello,  vanaf €1.500,00 te huur inclusief stok en hoes voor €30,00 per maand.

Wil jij een cello huren? Dat kan bij mij in Amsterdam of Velp bij Arnhem.

Wil jij liefst morgen al een cello huren? Je bent welkom te Amsterdam Houthavens en Velp, Gelderland. Je spaart de eerste 12 maanden betaalde huur op als aankooprecht. We laten je verschillende cello’s proberen, kijken welke maat goed is en… we helpen je indien gewenst op weg. Hoe pak je je cello in en uit? Hoe (hoog) staat je cello? Hoe houd je je stok vast? Even wat streken maken. Dit opdat je thuis lekker meteen aan de slag kunt.  Ik ben cellist en cellodocent, zie www.celloles.com, en verhuur cello’s in alle maten, ook de veel gevraagde en zeldzame 7/8e cello. De webpagina die gericht is op verkoop van mooie oude en nieuwe cello’s is www.celloverkoop.nl.

De cello’s die ik verhuur zijn in goede conditie: mooie cello’s met een goed geluid en optimaal speelgemak door de juiste afstelling van de kam en het toepassen van goede onderdelen: kwaliteits snaren, een goede stapel en staartstuk. Afhankelijk van de prijs van de cello maak ik gebruik van snaren van Thomastik, Larsen en D’Addario. Mijn vioolbouwer plaatst Wittner en Akustikus staartstukken op de cellos. De snaren en staartstukken maken een groot verschil in klankkwaliteit en strijkgemak. De huurcello’s komen in een nette hoes met rugbanden en een je leent er een nette strijkstok van hout of carbon bij.

De kwaliteiten cello’s welke ik verhuur varieren van € 1500,00 tot € 6500,00. De huurprijs bedraagt 2% van de aankoopprijs van de cello. Daarbij leen ik je een stok en hoes.

Oude Duitse cello, rond 1800

Franse cello, Derazey

       Bij mij een cello huren:

  • Je huurt een cello voor 2% van de waarde per maand. Ik leen je er een strijkstok en hoes met rugbanden bij. Kies je bijvoorbeeld een cello van € 1800,00 huur je deze voor € 36,00 per maand.
  • Leerlingen huren per maand, niet-leerlingen huren in termijnen van drie maanden. Bij het starten van de huur overeenkomst betaal je ook 4 maanden huur als borg.
  • Kindercello’s van 1/32, 1/16, 1/8, 1/4, 1/2 worden verhuurd voor € 25,00 per maand inclusief stok en hoes. Kindercello’s worden verhuurd in termijnen van zes maanden.

Ik heb meestal 30 cello’s in mijn studio in Amsterdam en zo ook in Velp, Gelderland. Je kunt vooraf aangeven in welke prijscategorie je een cello wilt huren. Als je een cello komt huren vraag ik je om mij een ID bewijs mee te nemen en een papier waar je adres op staat, denk aan een energie rekening of dergelijke. Naast de huur word je ter plekke gevraagd een borg te betalen van vier maanden huur.

Heb je een afspraak gemaakt via www.celloles.com/agenda ? Super! Dan wil ik je vragen om thuis alvast het huurcontract uit te printen en in te vullen met je gegevens en dit mee te nemen naar onze afspraak. Daar zal ik het verder aanvullen met de gegevens van de cello en zullen wij het contract samen ondertekenen. Je neemt hiervan zelf een foto voor je cloud of print thuis twee exemplaren uit. Eentje voor jezelf.

For UK version, click here.

We geven je een soort van mini celloles wanneer je een cello komt huren.

Je spaart het eerste jaar huur op als aankooprecht.

Stel: je huurt een cello één, twee of meer jaar en je wil een cello kopen. Dan breng ik het bedrag dat je eerste 12 maanden aan huur betaalde in mindering op de aankoopprijs.

“Ik speel nog niet zo goed, ik verdien nog geen mooiere cello.”

Ai! Pluk de dag nú!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de cello VideoBlogPost

Wil je cello’s komen proberen?

 Jij geeft aan welke categorie cello set je wilt huren en ik leg hem voor je klaar.

 Er is bij mij geen ‘drempel’, ik ben er om je te helpen.

 Twijfel je tussen bijvoorbeeld de € 30,00 en € 40,00 per maand optie? Ik kan ze je ook laten horen. Dat helpt.

Ik ben een van de weinigen die zo veel mooie nieuwe en oude betaalbare cello’s aanbiedt. Ik kan ze je ook laten horen.

Je ruilt bij mij je aangekochte cello later weer in tegen aankoopbedrag opdat je verder kunt groeien. Is er een betere prijs garantie?

Overtuigd? Plan een afspraak!

 

Kom cello’s proberen bij
een cellist en cellodocent

Indien je wilt ruil ik de bij mij aangekochte cello weer in en groei je door naar weer beter en mooier!

Referenties

Ciska: ‘Ik heb altijd veel aan muziek gedaan, piano en zang. Maar mijn grote wens was om cello te leren spelen. En daar ben ik ruim twee jaar geleden mee begonnen. Ik steek er veel energie in. Een paar maanden geleden begon ik tegen de grenzen van mijn cello aan te lopen. Mijn cellolerares opperde voorzichtig of ik niet naar een andere over moest stappen. En toen heb ik tot m’n grote geluk de web-site van Scarlett gevonden en contact met haar opgenomen. Eerst telefonisch iets over m’n achtergrond en motivatie verteld en al snel een afspraak gemaakt.

Ik ben twee keer bij Scarlett geweest en heb in totaal 6 cello’s geprobeerd. En raad eens wat? De allereerste cello bleek de juiste match, een prachtige Boheemse cello van rond 1900. Scarlett heeft dus al tijdens ons telefoongesprek goed ingeschat waar ik naar op zoek was!

Tjonge wat ben ik blij met m’n cello. Wat een mooie, warme klank! En alles lijkt makkelijker te gaan….Weet je wat? Ik ga nu lekker nog even oefenen!

Scarlett, dank je wel voor je deskundig advies!

Jantine: ‘Beste Scarlett, Ik wil je heel graag bedanken voor je wijze raad. Met de cello ben ik nu al heel gelukkig. De dag nadat ik hem bij jou heb gevonden, moest ik ’s avonds een klasrecital spelen en ik heb dat meteen met mijn nieuwe cello gedaan. Want die halve dag dat ik het stuk op deze cello oefende, klonk het al meteen veel mooier dan op mijn vorige. Het leek net alsof deze cello dat stuk veel liever speelde. En alle dagen sindsdien, hoe weinig er dat ook nog maar zijn, staat deze cello nu naast mijn bed…. ‘

Blog

Een cello huren of een huurkoop regeling starten?

Een cello huren of een huurkoop regeling starten?

Bij mij is deze huurkoop regeling nieuw; het is de moeite waard om te overwegen om zo snel mogelijk je eigen droom cello te hebben. Je kunt bij mij een cello huren of die huurkoop regeling treffen. Bij een huurkoop regeling kies je een cello naar jouw keuze, uit op...

Lees meer
“Welke cello kan ik het beste huren?”

“Welke cello kan ik het beste huren?”

Deze vraag wordt mij veel gesteld. Ik denk zelf dat de € 1.500,00 en de € 2.000,00 sets de beste sets zijn om mee te starten. Een set bestaat uit een cello met strijkstok en hoes. De € 1.500,00 cello set is een mooie roodbruine cello van Rudolph en is splinternieuw....

Lees meer
Voor het eerst een cello huren?

Voor het eerst een cello huren?

Een cello huren en er meteen mee naar je docent? Dat kan bij mij. Een cello huren kan al heel voordelig; huur de Basis set, welke staat voor een waarde van in totaal € 1.000,00. Vandaag gebeurde het gelukkig weer; een telefoontje uit Utrecht van iemand die op haar...

Lees meer

Wil je meedoen aan één van mijn workshops? Of zoek je een speciale cello?

Mail me.

Ik zoek ook in opdracht voor jou.

Scarlett
Scarlett Arts -cello huren - kopen

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)

Zutphensestraatweg 44
6881 WS Velp (GE)

06-18189005

info@celloverhuur.nl

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast!

Aangesloten bij:

ESTA-cellodocent Scarlett Arts

Te beluisteren via:

BNR doorpakkers

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt het privacybeleid hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.