Een cello huren en er meteen mee naar je docent? Dat kan bij mij. Een cello huren kan al heel voordelig; huur de Basis set, welke staat voor een waarde van in totaal € 1.000,00.

Vandaag gebeurde het gelukkig weer; een telefoontje uit Utrecht van iemand die op haar 48ste jaar cello gaat leren spelen. Ik juich het toe! Er was in de wijde omtrek niemand die haar een cello kon verhuren en nu komt zij morgen hier naartoe.

Ze gaf aan dat ze niet te veel geld uit wil geven en daarom kiest zij voor de Basis cello set à € 20,00 per maand.

Deze cello set van Leonardo is spiksplinter nieuw. Het is een nette cello waar door mijn vioolbouwer een goed Wittner staartstuk op is gezet, en de snaren zijn door mij vervangen door Thomastik Alphayue snaren. Ook heb ik aan deze cello set een nette cellostok toegevoegd en er zit een dunne maar nette hoes omheen.

Deze set staat voor een waarde van € 1000,00 en huur je voor € 20,00 per maand. Ben je mijn leerling niet dan gaat de verhuur in termijnen van drie maanden. Wil je een weer mooiere cello overweeg dan de € 1500,00 set of die van € 2000,00 welke je huurt voor respectievelijk € 30,00 of € 40,00 per maand. Jij kiest de set, en afhankelijk van wat ik op voorraad heb leg ik je cello voor je klaar.

Hopelijk zie ik je terug op een van mij workshops! Ook voor beginners hoor…

Scarlett Artsverhuur van cellos

Hartelijke groet,

Scarlett

info@celloverhuur.nl | 06 - 1818 9005