Huurkoop

Huurkoop regeling
Ook is er een huurkoop regeling mogelijk voor 3/4,  7/8ste en 4/4e cello’s. Het aankoop bedrag wordt in maximaal 24 gelijke termijnen betaald en is daarna je eigendom. Het mag in minder termijnen indien je dat wenst.

Stuur mij een email om een afspraak te maken.

15 + 8 =

NIEUW! Cello Pick Up Service

Het is binnenkort mogelijk om een 4/4e huur cello op te halen op meerdere punten in Nederland naast Amsterdam en Velp. Dit kan omdat je op afspraak bij een amateur cellist thuis langs kunt komen om de cello op te halen.

Het betreft de meest verhuurde set welke staat voor een waarde van € 1550,00; je huurt deze voor € 31,00 per maand. Van tevoren hebben jij en ik alle formaliteiten al geregeld: je hoeft alleen een afspraak te maken en de cello op te halen.

Dit kan op afspraak in:

  • Midwoud boven Hoorn, Noord-Holland
  • Middelburg, provincie Zeeland
  • En ’s Gravenmoer in de regio Breda.

Zo kun jij snel aan de slag zonder dat je naar Amsterdam of Velp bij Arnhem hoeft te komen!

Cello huren-Scarlett Arts-1

Hoe gaat dit in het werk?

Neem contact op met mij omtrent welke maat cello je nodig hebt. Indien dat een 4/4e cello is, mag je dit huurcontract downloaden, doorlezen en digitaal of met pen invullen en maar mij toe mailen.

Ik stuur je daarna het email adres en/of telefoonnummer van de cellist die de cello voor je klaar heeft staan.

Betaling

Vooraf heb je mij, Scarlett, ook voorzien van een scan van een ID bewijs en iets waar je adres op gedrukt staat, denk aan een factuur van bijv. je waterrekening. Ik stuur je tot slot een Tikkie of je maakt het volgende naar mij over:

  • de minimumtermijn aan huur, drie maanden en
  • vier maanden huur als borg

Indien je de cello na de eerste termijn van drie maanden wilt blijven huren, maak je via een automatische incasso de volgende huurtermijn over.

Zelf pick up punt worden?

Dat kan, klik dan hier voor alle informatie en het aanmeldformulier.

Haparandaweg 788A
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

info@celloverkoop.nl

Volg mij op 
Facebook, Instagram en 
YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.