Verhuur van unieke
oude en nieuwe cello’s
in Amsterdam en
Velp, Gelderland

Jij wilt een cello huren? Dat kan bij mij in Amsterdam of Velp bij Arnhem.

Jij wilt een cello huren, top! Bij mij spaar je de eerste 12 maanden betaalde huur op als aankooprecht, hoe lang je ook huurt.

Ik verhuur je een cello voor 2% van de dagwaarde van de cello. Daarbij leen ik je een strijkstok en hoes opdat je klaar bent voor je start. Huurprijzen starten vanaf € 30,00 voor een Rudolph cello a € 1500,00. Informeer gerust even naar welke cello voorradig is. Hoe kostbaarder en beter de cello, des te hoger de huur. De meest geliefde set, om je een idee te geven, is de Ludwig in 4/4 of 7/8e maat a € 3595,00, welke je huurt inclusief stok en hoes voor € 71,90. Afhankelijk van de beschikbaarheid help ik je graag een een fijne cello.  Informeer even of ik jouw voorkeur op voorraad heb. Weet je welke maat je nodig hebt? 4/4e, 7/8e, ¾ of anders? Anders kijk ik met je mee; dit moet goed passen!

 

 

De cello’s zijn van gerenommeerde merken als Leonardo, Rudolph, Scott Cao maar ook merkloos uit kleine ateliers in Duitsland en België. Ze zijn speelklaar gemaakt door een vioolbouwer en bespannen met fijne snaren. Je leent er een prima strijkstok bij. Mijn naam is Scarlett Arts, cellist en cellodocent, zie www.celloles.com, en ik verkoop en verhuur cello’s in alle maten, ook de veel gevraagde en zeldzame 7/8e cello. De webpagina die gericht is op verkoop van mooie oude en nieuwe cello’s is www.celloverkoop.nl.

Basis cello a  €16,00 en te huur voor €32,00 per maand.

Meest populaire cello a €3195,00, te huur voor €63,90 per mand.

Hoe huur ik een cello?

1. Maak een afspraak via www.celloles.com/agenda en kies daar de optie Cello proberen/cello huren en geef bij de opmerking aan dat je een cello wilt huren. Vertel gerust hoe lang je bent en of je al cello speelt of niet. We spreken af in Amsterdam op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. In Velp bij Arnhem kunnen we elkaar zien op afspraak. Stuur hiervoor een mailtje naar info@celloverhuur.nl.

2. Download dit huurcontract en print deze uit. Vul je gegevens in en neem dit mee naar je afspraak.

3. Als je een cello hebt gevonden stuur ik je een Tikkie/Betaalverzoek voor een maand huur vooruit of indien je mijn leerling bent, of drie maanden huur vooruit indien niet. Contante betaling is ook een optie.
Je voldoet ook een borg a vier maanden huur. Je dient daarna zelf zorg te dragen voor een tijdige betaling van de maandelijkse huur via NL52 RABO 012 16 12 481. Je kiest er zelf voor om de cello al dan niet te verzekeren.

 

Samengevat:

Je huurt de cello voor de prijs die hij op dat moment kost. Als je een cello komt huren vraag ik je om mij vooraf digitaal te voorzien van een scan of foto van je ID bewijs en een papier waar je adres op staat, denk aan een energie- of telefoonrekening.

Tevens word je ter plekke gevraagd een borg te betalen van vier maanden huur.

De huurtermijn van 3/4, 7/8 en 4/4/e cello’s gaat indien je geen celloles bij mij hebt in termijnen van drie maanden. Je verzekert optioneel zelf de cello set. Kindercello’s worden per 6 maanden verhuurd.

Wil je stoppen met huren breng je de cello terug voor de volgende huurtermijn ingaat.

Je kunt er ook voor kiezen om een huurkoop regeling te starten; je betaalt je favoriete cello in 24 gelijke termijnen.

Je spaart het eerste jaar huur op als aankooprecht.

Stel: je huurt een cello één, twee of meer jaar en je wil een cello kopen. Dan breng ik het bedrag dat je eerste 12 maanden aan huur betaalde in mindering op de aankoopprijs welke de cello op het moment van aankoop heeft. 

Wil je cello’s komen proberen?

Jij geeft bij het maken van je afspraak in welke prijs categorie je een cello wilt huren. Ik laat je er enkele proberen en je kiest.

 Er is bij mij geen ‘drempel’, ik ben er om je te helpen.

Twijfel je tussen bijvoorbeeld de € 32,00 en € 40,00 per maand optie? Ik kan ze je ook laten horen en voelen. Dat helpt.

Ik ben een van de weinigen die zo veel mooie oude betaalbare cello’s te koop of te huur aanbiedt. Daar investeer ik heel veel tijd en kilometers in.

Je ruilt bij mij je bij mij aangekochte cello weer in tegen aankoopbedrag opdat je verder kunt groeien. Is er een betere prijs garantie?

Overtuigd? Plan een afspraak!

 

“Ik speel nog niet zo goed, ik verdien nog geen mooiere cello.”

Ai! Pluk de dag nú!

Referenties

Ciska: ‘Ik heb altijd veel aan muziek gedaan, piano en zang. Maar mijn grote wens was om cello te leren spelen. En daar ben ik ruim twee jaar geleden mee begonnen. Ik steek er veel energie in. Een paar maanden geleden begon ik tegen de grenzen van mijn cello aan te lopen. Mijn cellolerares opperde voorzichtig of ik niet naar een andere over moest stappen. En toen heb ik tot m’n grote geluk de website van Scarlett gevonden en contact met haar opgenomen. Eerst telefonisch iets over m’n achtergrond en motivatie verteld en al snel een afspraak gemaakt.

Ik ben twee keer bij Scarlett geweest en heb in totaal 6 cello’s geprobeerd. En raad eens wat? De allereerste cello bleek de juiste match, een prachtige Boheemse cello van rond 1900. Scarlett heeft dus al tijdens ons telefoongesprek goed ingeschat waar ik naar op zoek was!

Tjonge wat ben ik blij met m’n cello. Wat een mooie, warme klank! En alles lijkt makkelijker te gaan….Weet je wat? Ik ga nu lekker nog even oefenen!

Scarlett, dank je wel voor je deskundig advies!

Jantine: ‘Beste Scarlett, Ik wil je heel graag bedanken voor je wijze raad. Met de cello ben ik nu al heel gelukkig. De dag nadat ik hem bij jou heb gevonden, moest ik ’s avonds een klasrecital spelen en ik heb dat meteen met mijn nieuwe cello gedaan. Want die halve dag dat ik het stuk op deze cello oefende, klonk het al meteen veel mooier dan op mijn vorige. Het leek net alsof deze cello dat stuk veel liever speelde. En alle dagen sindsdien, hoe weinig er dat ook nog maar zijn, staat deze cello nu naast mijn bed…. ‘

FAQ

Veelgestelde vragen

Ik wil nu starten, kan ik vandaag langskomen?

Check mijn agenda via www.celloles.com/agenda en teken in voor een afspraak. Zit alles vol? Mail of bel me en dan zoeken we toch een moment om af te spreken.

Kan ik kiezen wat voor cello ik huur?

Jawel: jij kiest het pakket dat bij jouw wensen past; de cello set voor € 21,00 of € 31,00 of anders per maand. Daarna kijk ik welke cello ik in die categorie beschikbaar heb.

Verhuur je ook aan mensen die niet jouw leerling zijn?

Jazeker, ik verhuur aan iedereen, de prijzen zijn ook gelijk. 

Is er een minimum aantal maanden dat ik huur?

Ja, de huurtermijn gaat per drie maanden en dan weer voor een termijn van drie maanden enz.

Wanneer ik een cello wil kopen, krijg ik dan korting?

Ja, ik breng dan de eerste 12 maanden betaalde huur in mindering op jouw cello naar keuze.

Moet ik de cello zelf te verzekeren?

Ja, vraag je agent om advies of check www.roblo.com, een goede verzekeraar. Je regelt alles online.

Kun je ook op latere leeftijd cello leren spelen?

Jazeker! De meeste leerlingen die starten zijn ouder dan dertig, en regelmatig boven de vijftig.

Het is meer dan eens voorgekomen dat iemand geheel zonder ervaring bij mij een cello uit kwam zoeken, en daarna ook de eerste celloles bij mij nam en jarenlang op les bleef komen.

Moet ik een contract tekenen?

Jazeker! Als je een cello bij mij gaat huren dan dien je dit contract in te vullen en uit te printen zodra je naar onze afspraak komt. Dan vullen wij het ter plekke aan met de gegevens van je cello.

Haparandaweg 788A 
1013 BD Amsterdam (Houthavens)
06-18189005

Zutphensestraatweg 44
6881WS Velp
06-18189005

info@celloverkoop.nl

Volg mij op
Facebook, Instagram en
YouTube!

Abonneer je hier op mijn Cello Podcast.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Je kunt de privacyverklaring hier lezen. Bij aanmelding geef je toestemming om de VideoBlogPost te ontvangen en op de hoogte te blijven van onze producten en diensten.